Om Scanfinans

Vi finner de beste finansieringsmulighetene og lån for deg.

Markedet for å låne penger har økt kraftig, og behovet for å foreta investeringer blant folket har steget. I det markedet øker ser vi også at det en økning i finansierings markedet, noe som gjør at det kan bli vanskelig å finne ut, hvor er hva og hvilket lån som passer deg. Det er her Scanfinans kommer å hjelper deg, vi er her for å hjelpe deg med all den informasjonen du skulle trenge for å ta det riktige valget. Vi er i samarbeid med flere låns byråer, som er alle testet av oss. Derfor kan du, selv om det ikke er nødvendig, bruke linkene vi har lagt ut her inne. Som en kompensasjon får vi ett lite beløp hver gang du benytter deg av linken.

Rangsjeringen av de ulike lån, kan du finne på vår forsiden eller på våre kredittkort, rangjeringen er baser på hvilket som er mest populært blant våre kunder. Så dette betyr altså, at det er brukerens vurdering og ikke våres. Vi presenterer deg fakta som vi mener er vitkig når det kommer til å matte sammenligne den reelle kostnaden forbundet med et lån. vi vil konstant fylle på med guider, tips og annen nyttig informasjon som alle vil være nytting hvis du har noen spørsmål til den daglige økonomien og kredittmarkedet.

VÅR MISJON

Vår fremste oppgave er å gi deg som kunde, det absolutt beste tilbude for å ta et lån på nett. Vi vil presentere fakta og vise deg det, slik at du kan ta avgjørelser uten påvirkning fra var side. Scanfinans ønsker å vøre objektiv når det kommer til online lån som måtte være det beste på markedet. Scanfinans vil aldri fortelle ded hvilke lån å ta, men vi vil hjelpe deg med forslag, dersom du ønsker dette. Dette betur at vi vil gi deg flere ulike boliglån aøternativer, slik at du igjen vil gjøre din egen beslutning.

Vi ønsker å kunne belære deg om godt nok, slik at du kan ta et lån med riktige forusetninger. Du kan sikker benytte lånene vi har listet opp, alle online lån som nevnt, har Scanfinans testet og verifisert. Dette betyr at du som kunde, kan benytte deg av linkene til å ta søke lån uten frykt. Du må ikke på noe tidspunk oppgi personlig data på vår side, disse må du skrive inn når du søker lånet på leverandørens side. Vi bruker en SSL-krypter side, noe som betur at du har sikkeret daten med kryptering.

Cookies / Kjeks

Scanfinans bruker cookies for å kunne gi deg det som kunde, de beste alternativene som er mulig. Vi bruker det sammtidig for å forberede vår side, du kan alltid gjerne og slette informasjonkaplser fra nettleseren.

Copyright

Alt innhold du finner på denne siden, har vi valgt å beskytte lover om opphavsrett, som betyr at innholdet ikke kan kopier uten samtykke fra Scanfinans. Føler du at noe av innholdet vårt er så spennede at du selv ønsker å kopiere dette, så ta kontakt med en hendvendelse på dette før du kopierer. Da vil du få svar på om du har lov til å kopiere etterspørslen.

Ta kontakt på: hello@scanfinans.com